dilluns, 8 de setembre del 2008

PRESENTACIÓ. OBRIR UN COMPTE GMAIL

Us donem la benvinguda a l'optativa d'informàtica de 4t

Durant aquest curs treballarem amb imatges, àudios i vídeos digitals. Utilitzarem programes de disseny, parlarem de xarxes i connexions... però abans d'explicar-vos més sobre els objectius, continguts i pràctiques d'aquesta optativa, ens agradaria saber quines són les vostres expectatives. Comencem a participar en aquest blog? Per què heu triat la informàtica? Què espereu fer? Ànims i a participar

Per poder fer comentaris hauràs de tenir un compte gmail. En aquests tutorials pots veure com fer-ho.



Check out this SlideShare Presentation:

35 comentaris:

Unknown ha dit...

prova Empar

Unknown ha dit...

prova2 Empar

Unknown ha dit...

El concepte Web 2.0 va ser esmentat per primer cop per O'Reilly Media el 2005[1], referint-se a la percepció que la segona generació de la Web es basava en comunitats i en serveis de hosting, com ara els espais web de treball en xarxa[2], les wikis, i Folksonomy folksonomies[3] que faciliten la col·laboració i en el fet de compartir entre usuaris espais per a fotografies, textos i vincles amb altres Web-sites, els tres exemples més clars són Flickr[4], del.icio.us[5] i Youtube. O'Reilly Media va titular una sèrie de conferències al voltant d'aquest concepte i des d'aleshores ha estat àmpliament adoptat.

Unknown ha dit...

EL MEU COMENTARI SOBRE EL WEB 2.0 NO VAL; ÉS UN EXEMPLE DEL QUE NO HEU DE FER; PERQUÈ HE FET "RETALLA I ENGANXA" I NI M'HE LLEGIT QUÈ POSAVA; és una prova

Unknown ha dit...

AIXÒ SÍ QUE ÉS SERIÓS:
Grup 3; dimarts 16 de setembre
- Qui no s'hagi creat el compte gmail, que s'el faci.
- Un cop tingueu el compte fet, heu de buscar informació sobre el web 2.0 i fer un comentari de 10 línies amb les vostres paraules i ben redactat i sense faltes d'ortografia.
- Aquesta serà la primera feina de classe puntuable; recordeu: 10% de ola nota i no fer-la representa no tenir aquest 10% i tenir un 10% menys per poc interès.

Kalin ha dit...

Web 2.0 es refereix a la transició percebuda en Internet desde les webs tradicionals a aplicacions destinades a usuaris. Els propulsos d'aquest pensament esperen que els serveis de la Web 2.0 sustituexin es aplicacions de l'escritori en molts usos. Pero el nom em sembla una bestiesa perque un grupat de persones hi han posat aquest nom a un conjunt de coses que no poden ni definir.

Kalin ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jan ha dit...

Els propulsors de la aproximació a la web 2.0 creuen que l’ús de la web està orientat a la interacció i xarxes socials, que poden servir contingut que explota els efectes de les xarxes creant o no webs interactives i visuals. Es a dir, els llocs web 2.0 actuen mes com a punts de trobada, o webs dependents d’usuaris.

Unknown ha dit...

La Web 2.0 es refereix a una nova generació de Webs basades en la creació de pàgines Web on els continguts són compartits i produïts pels propis usuaris del portal. En el model de la Web 2.0 la informació i continguts es produïxen directa o indirectament pels usuaris del lloc Web i addicionalment és compartida per diversos portals Web d'aquestes característiques.

Unknown ha dit...

Web2 és una web on es pot representar la evolució de les aplicacions tradicionals de la web cap al usuaris finals. Es un concepte que es basa en comunitats,com espais de web, xarxes socials o xats entre d'altres. Va ser iniciat al 2005 per Dale Dougherty de O'Reilly Media. Crec que es un concepte que tindra molta utilitat i els usuaris podran relacionar-se, abans nomes es podia buscar informació.

Kalin ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JJUUDDIITTHH ha dit...

La Web2.0 és la representació de l'evolució de les aplicacions tradicionals cap a aplicacions que funcionen a través del web enfocades a l'usuari final. És una etapa que defineix nous projectes a internet i es preocupa per tenir millor solucions. Hi ha persones que diuen que han reinventat el que era internet abans, en canvi, altres parlen d'inversions.
Per entendre d'on ve el terme de Web2.0 hem d'anar al moment on Dale Dougherty va utilitzar aquest terme en una conferència en la que va compartir pluja d'idees amb Craig Cline de MediaLive, en aquell moment es parlava del renaixement i evolució del web.

Unknown ha dit...

El web 2.0 és una manera de dialogar amb altra gent a la xarxa d'Internet.
El web 2.0 et permet crear xats, foros, blogs entre altres coses.
És una gran pas ja que pots crear el teu propi blog, etc. i pots penjar-hi fotos, textos...
Avui dia Internet s'entén més com un mitjà de comunicació.

Kalin ha dit...

ORIOL

El concepte 2.0va ser creat per O'Reilly Media el 2005. Es diu que web 2.0 es comunitats d'usuaris que parlen( forums xats blogs...)
Primer es va crear 1.0, que era pàginas HTML, que no es podia actualitzar.Despres 1.5 on era el mateix però mes modern ara 2.0 i tambe s'ha creat 3.0

ORIOL SERRA

Unknown ha dit...

El web 2.0 és la representació de les aplicacions fins a aplicacions web enfocades a l'usuari final. A través del web 2.0 es poden intercanviar opinions, aportar projectes...etc. L'ús del web 2.0 està de moda, és un mitjà de comunicació que et permet obtenir les opinions d'altres usuaris interessats per algun tema en concret.
En conclusió, el web 2.0 serveix per intercanviar opinions i projectes.

JJUUDDIITTHH ha dit...

El web 2.0 és la representació d'aplicacions tradicionals que funcionen a través d'un web enfocades a un usuari final.
El web 2.0 és una etapa que defineix nous projectes a Internet i fa tot el possible per tenir millors solucions.Hi ha persones que diuen que han reinventat l'internet abans, en canvi hi ha altres persones que parlen d'inversions.
Per saber d'on ve el tema del web 2.0 hem d'anar al moment on Dale Dougherty va fer una pluja d'idees amb un que es deia Craig Cline de Media Live, en aquell moment es parlava de renaixement de l'evolució del web.
El web 2.0 és una representació molt bona!


FERRAN

Unknown ha dit...

Web2 es un la transició que s'ha donat de aplicacions tradicionals cap a aplicacions que funcionan a través del web enfocadas al usuari final. Va ser utilitzat al 2005 per Dale Dougherty de O’Reilly Media. Web2 permet la comunicació entre persones desde internet traves dels chats i els blogs.

* EriC *

jan ha dit...

Web 2.0


NOELIA:

El Web 2.0 es una actitud y no precisamente una tecnología. Ha definido nuevos proyectos en Internet y han vuelto a inventar lo que era el Internet pero los sitios de web 2.0 actuan más como puntos de encuentro, webs dependientes de usuarios, que como webs tradicionales. Pretende englobar "nuevas" tecnologías como RSS y AJAX, aplicaciones tipo GMail, GoogleMaps, Basecamp, Flickr y del.icio.us. También las redes sociales, los blogs y los agregadores de contenido caben dentro del concepto de Web 2.0. Una definición rápida de Web 2.0 es la web como plataforma. En español el contenido original generado al respecto es poco si no es que completamente nulo, tal vez esto se deba a la falta información sobre el tema.

IGNASI
Es una etapa que ha definido nuevos proyectos en Internet y está preocupándose por brindar mejores soluciones para el usuario final. Muchos aseguran que hemos reinventado lo que era el Internet, otros hablan de burbujas e inversiones, pero la realidad es que la evolución natural del medio realmente ha propuesto cosas más interesantes Y es que cuando el web inició, nos encontrábamos en un entorno estático, que sufría pocas actualizaciones y no tenían interacción con el usuario. Constantemente estaban surgiendo nuevas aplicaciones y sitios con sorprendentes funcionalidades.

Pau López ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Veicon ha dit...

Jo he triat aquesta optativa perque per a mi es com un descans de les demes i perquè era la més interesant de les que quedaven, Amés volia aprendren una mica ja que si no en saps avui en dia, vas malament.

Unknown ha dit...

Aquesta assignatura l'he triat perquè és una assignatura diferent que no s'han de prendre apunts i no s'ha d'estudiar.

ennani ha dit...

CU1, AM1, IL1.

Nosaltres hem triat aquesta optativa perquè avui en dia l'informàtica es molt necesària, per tant creiem que ens pot servir per el nostre futur.
No sabiem ben bé que estudiariem en aquesta assignatura, però la trobavem interessant.
el més segur estudiarem, per poder dissenyar i decorar interiorisme.

Ariana ha dit...

Jo e triat aixo perque de les optatives era el que mes m'agradava.
Esperu apendre a fer servir millor l'ordinador i saber navegar millor per internet

Pau López ha dit...

He triat aquest crèdit perquè la informàtica es el meu "hobbie" predilecte. Espero que fem alguna cosa de programació o retocs de fotos ja que no s'ha d'estudiar.

Unknown ha dit...

nosaltres em agafat aquest crèdit per que ens interessa la informàtica i volem tenir mes coneixements sobre aquest tema.

MiRiaaM ha dit...

He triat aquesta assignatura perquè penso que és una de les més fàcils i pot ser interesant i divertida.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

soc la marina q m e cunfos d nom

Unknown ha dit...

He triat aquesta optativa perque m'agrada el tema dels ordinadors i perque de totes les que hi havia es la que mes m'agrada.
D'aquesta optativa esperu apendre a fer servir millor l'ordinador i saber mourem millor per internet.

Nubes ha dit...

Hem escollit aquesta assignatura perquè ens ha semblat una assignatura que desprès en el futur ens pot ser molt útil, ja que avui en dia l'informàtica és importantísima,a més a més no voliem fer ciències de la naturalesa i aquesta era una de les opcions que ens va semblar millor,també cal dir que la considerem auna de les assignatures més fàcil i divertida.

Unknown ha dit...

Web2 es un la transició que s'ha donat de aplicacions tradicionals cap a aplicacions que funcionan a través del web enfocadas al usuari final. Va ser utilitzat al 2005 per Dale Dougherty de O’Reilly Media. Web2 permet la comunicació entre persones desde internet traves dels chats i els blogs.

Unknown ha dit...

El término Web 2.0 fue acuñado por Tim O'Reilly en 2004 para referirse a una segunda generación de Web basada en comunidades de usuarios y una gama especial de servicios, como las redes sociales, los blogs, los wikis o las folcsonomias, que fomentan la colaboración y el intercambio ágil de información entre los usuarios. Es el paso que se ha dado de aplicaciones tradicionales hacia aplicaciones que funcionan a través del web enfocadas al usuario final. Se trata de aplicaciones que generen colaboración y de servicios que reemplacen las aplicaciones de escritorio.

Irina ha dit...

He triat informàtica perquè és l'assignatura (entre les variables) que m'agradava més. Quasi cada dia entro a l'ordinador i navego per internet, és un tema que m'interessa molt i a més no se'm fa pesat, m'és distret. Fa molt de temps que no faig classes d'informàtica (des de primàris) i quan vaig veure que aquí en feien, no m'ho vaig pensar dos vegades.

A les classes espero assolir un bon nivell. Aprendre nous usos d'internet, noves aplicacions i programes... I sobretot el Word. És un programa que sempre m'ha intrigat. M'encanta descobrir noves coses i opcions a fer amb els textos i fotografies.

Unknown ha dit...

La Web 2.0 fue inventada por Tim O’Reilly en el año 2004. Esta basada en la comunicación entre usuarios. Cuenta con una gama especial de servicios; como las redes sociales, los blogs, los wikis o de flocsnomías, y todo esto de lugar al intercambio de información entre todos los usuarios. Los sitios Web 2.0 Actúan como un punto de encuentro, o webs dependientes de usuarios, que como webs tradicionales.
En general, cuando mencionamos el término Web 2.0 nos referimos a una serie de aplicaciones y páginas de Internet que utilizan la inteligencia colectiva para proporcionar servicios interactivos en red dando al usuario el control de sus datos.