dimecres, 17 de setembre del 2008

Activitat introductòria 1

El web 2.o

Existeix una immensa quantitat de possibilitats de treball dins la xarxa. Amb quatre "clics" podem transmetre molta informació o fer que la nostra existència dins la web sigui alguna cosa més que cerques al Google.

La capacitat de creixement de la xarxa i les noves adaptacions a serveis que siguin realment útils, gratuïts i pràctics als usuaris han convertit internet en una bona eina de treball corporatiu. Amb uns mínims coneixements i una connexió a la xarxa podem fer moltes coses... Entre tots intentarem esbrinar algunes d'aquestes possibilitats.

Busca informació sobre el web 2.0. Quins serveis ofereix? Ja es comença a parlar del que serà en un futur proper el web 3.0. N'has sentit a parlar? Busca informació sobre aquestes qüestions i envia un missatge a aquest espai de, com a màxim, 15 línies. Valorarem molt positivament un redactat clar i entenedor. No exposis moltes idees. És millor poques però ben expressades.

5 comentaris:

Pau López ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MiRiaaM ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nubes ha dit...

WIKI (Albert i Raquel):
“Wiki wiki” significa “rápidamente” en llengua hawaiana. És un lloc web allotjat en un servidor públic en el qual diferents usuaris col·laboren escrivint missatges i articles conjuntament de manera que aquests
poden ser modificats per altres per poder accedir a wiki només cal un simple navegador.
Quan un usuari edita una pagina wiki, els seus canvis apareixen immediatament en la web sense ser comprovats però en qualsevol moment un altre usuari pot corregir-ho.
Ara per ara el wiki més gran que existeix es Viquipèdia, es una enciclopedfia lliure,escrita en 253 diomes i escrita per voluntaris. És va fundar a l’any 2001 per jimmy wales i Larry Sanger.

marina ha dit...

Un bloc es un lloc web que s’actualitza periòdicament que recull cronològicament textos o articles d’un o varis autors, apareixen primer el mes recent on l’autor conserva la llibertat de deixar publicat el que crea. El terme bloc prové de les paraules web y log(log en angles es diari). Es possible a mes agregar fotografies i vídeos als blocs, es diuen fotoblogs o videoblogs respectivament. Alguns variants del weblog son els openblog, fotolog, els vlogs(videoblogs), als audioblogs i els moblog( desde els telèfons mòbils).

MiRiaaM ha dit...

Myspace és una pàgina web social formada per perfils personals d'usuaris registrats. Inclou fotos, música., grups, blogs també disposa d'una xarxa de missatgeria que permet comunicar-se entre els usuaris. El creador va ser Tom Anderson i actualment és propietat News Corporation. La seva velocitat de creixement és d'uns 230.000 usuaris per dia. Myspace és el sèptim lloc més visitada de tota la red. Ës un lloc poc freqüent a Europa.