dimarts, 24 de març del 2009

COMENCEM EL TERCER TRIMESTRE

Aquest trimestre el dedicarem a treballar de ple amb programes de disseny. Comencarem a treballar amb el programa INKSCAPE. El coneixeu? Heu treballat amb el FREEHAND? Són molt semlants. La diferència bàsica és que l'Inkscape és una eina lliure. Tots dos són programes que treballen sobre gràfics vectorials escalables (en comptes de fer imatges en mapa de bits). Recordeu el tema, de quan fèiem teoria d'imatge digital?... Em sembla que haurem d'anar refrescant memòria!
Continuant amb el disseny, treballarem amb el programa SCRIBUS, una mica més endavant. Amb l'Scribus, maquetarem alguns textos per fer dossiers, revistes, diaris o fullets i cartells publicitaris.
A tot això, farem el disseny d'una web amb el NVU, molt semblant al DREAMWEAVER, prèviament treballarem una mica a fons el llenguatge HTML (farem petites webs utilitzant el bloc de notes). Sempre va bé tenir nocions d'HTML per poder retocar aspectes de la vostra web o el vostre bloc.
Com veieu, tenim molta feina per endavant. Espero que continueu treballant amb ganes. La veritat és que tots són programes molt agradables de treballar.
Ah!... si teniu suggeriments, endavant! Encara sóc a temps de modificar algun aspecte de la programació del tercer trimestre.