dimarts, 11 de novembre del 2008

PRÀCTICA 1 AUDACITY: FORMATS I QUALITATS SONORES


Amb l'audacity comencarem per importar àudio en format wav i mirar l'espai que ocupa. Exportarem en format mp3 i mirarem la mida del nou arxiu així com les noves qualitats sonores. Un cop feta la pràctica, envia un mis a aquest mateix espai (afegeix comentari) explicant quin format ocupa més, quin consideres que té una millor qualitat... Informa't sobre què significa mp3 i aprofita aquest mateix mis per comentar-ho.

9 comentaris:

Veicon ha dit...

MP3, o llamado exactamente MPEG-1 Audio Layer 3, es una forma de codificar audio usando un algoritmo de compresión que genera pérdida de datos reduciendo la cantidad de información requerida para representar una grabación de audio, pero de modo en que a su vez sea muy similar a la calidad del archivo original para la mayoría de los oyentes.

TINC GANES DE APREDRE A FER SERVIR TOTES AQUESTES EÏNES.

media ha dit...

el format mp3 es un format en el qual es reduix el tamany del arxiu de manera que nomes s'eliminan les ones que nosaltres no podem percebre. El seu nom signifa MPEG-1 AUDIO LAYER 3

Unknown ha dit...

es un format de audio digital comprimit amb pérdida desarrollada per el Moving Picture Experts Group (MPEG)

victor ha dit...

El tamaño de formato WAP es cinco veces mayor que el formato mp3 esto hace que se escuche mejor el formato WAP.

Matias i victor

media ha dit...

el format mp3 comprimeix fins 6 cops més el format wav.pero el wav té una qualitat molt millor de so llavors la concluesió es q el wav te millor calitat de so pero el mp3 comprimeix la canço

victor ha dit...

el mp3 es el formato mas popular i ligero, este esta mas comprimido porque elimina algunas sondas que no somos capaces de percivir.

Matias i Victor

marina ha dit...

marina. paula i ariana:

L'MP3 és un dels formats de compressió d'audio més utilitzats.

guillem&miguel ha dit...

Miguel i Guillem:

el fitxer mp3 pesa 943 kb, el fitxer WAV pesa 5,07 MB. no trobem cap diferència en el so.

guillem&miguel ha dit...

mp3 és un format d’audi digital comprès amb pèrdua. L’mp3 estàndard és de 44 KHz i un bitrat de 128 kbps per la relació de qualitat/tamany. El seu nom és l’acrònim d’MPEG-1 Audi Layer 3 i el terme no es deu confondre amb el de reproductor MP3.


guillem i miguel